Svájci minőségű fogászat, barátságos magyar árakon!
Bejelentkezés: 06 (1) 266 6766 | info@harmoniadental.hu

“Nagyon nehéz volt megtalálni a megfelő fogorvost, de szerencsére megtaláltam a Harmónia Stúdiót. Ezen a fogászat részletre is tudok fizetni. Minden fog problémám megtudták oldani, ezt nagyon köszönöm nekik!”

— Fekete Annamária

“Nekem az élet minden területén szükségem van a harmóniára, és ez alól a fogorvosom sem lehet kivétel. Sőt talán ott van a legnagyobb szükségem rá…”

— B. Kovács Erika

Milyen pótlásra van szükségem?

Fogpótlás

Vessen véget a fogatlanságnak! A nálunk készült fogpótlások valóban természethűek és személyre szabottan készülnek. Ez annak köszönhető, hogy a fogtechnika elérhető közelségben van. Így akkor sem kell napokat várnia, ha különleges kívánságai vannak.

Implantátum

Csúcstechnológia eredménye a tökéletes mosoly és az erős rágás. Az implantátumra készülő fogpótlás ugyanolyan erős és használható lesz, mintha a fogpótlás saját fogra készülne. Természetesebb, mint bármilyen más eszköz.

Műfogsor

Teljes foghiány esetén a kivehető Műfogsor a leggazdaságosabb megoldás! Válasszon az általunk kínál természetes hatású, modern, teljes, részleges vagy kombinált fogsorok közül, és garantáljuk hogy senki nem fogja észrevenni, hogy műfogsort visel!

You have Successfully Subscribed!